T: 06-53814140 E: kennelvandehazelberg@gmail.com

Tim | Engelse Springer Spaniël | Dekreu

Tim | Dekreu | Engelse Springer Spaniël Dekreu

Kenmerken

Ras Engelse Springer Spaniël
Naam Tim
Bijzonderheden Jacht en Dekreu

Tim | Engelse Springer Spaniël | Dekreu (Warlords Black Ben)

HD- A getest (=vrij van HD)- DNA-profiel geregistreerd

Beschikbaar als dekreuDekgeld € 450,00

Tim Engelse Springer Spaniël Dekreu

Tim is één van onze dek-reuen. Zijn vader is Helmsway Heath, de eerste reu in 12 jaar die deEngelse Springer Spaniël Championships won. Zijn moeder doet qua bloedlijn niet veel onder voor de reu. De combinatie van deze ouders maakt van Tim de ultieme reu die de top bloedlijnen van de laatste decennia in zich bijeen brengt.

Helmsway Heath

Tim is echt een raket, en een hele gemoedelijke hond in en rond huis. Hij is geboren op 15 mei 2014 en overstijgt onze verwachtingen op de jachttraining. We hebben hem als pup in Engeland gehaald, Tim komt uit het tweede nestje zwart-witte springers uit Helmsway Heath. Wij hadden de eerste nestkeus. Met zo’n afstamming wordt Tim in elk geval een geweldige interessante reu voor iedereen die van Engelse jachtlijnen houdt. Toen hij nog geen twaalf weken oud was dook hij al zo het water in om te zwemmen, hij schrikt van niets of niemand en knuffelt ons helemaal plat. Met nog geen vier maanden apporteerde hij zijn eerste eend!

Vrij van heupdysplasie

Tim wordt ingezet voor de jacht en als dekreu. Hij is gekeurd en is vrij bevonden van heupdysplasie. Ogen jaarlijks gekeurd, vrij van aandoeningen.

Stamboom Tim
HD Certificaat Tim
Jachtgeschiktheidscertificaat Tim