T: 06-53814140 E: kennelvandehazelberg@gmail.com

Jake | Engelse Springer Spaniël | Dekreu

ake | Engelse Springer Spaniël | Dekreu

Kenmerken

Jake | Engelse Springer Spaniël | Dekreu (F.T.CH.Churchvieuw Chunnel)

HD-A (= vrij van HD). Ogen vrij getest.  DNA profiel geregistreerd.

Beschikbaar als dekreu. Dekgeld € 450,00

Jake (F.T.CH.Churchvieuw Chunnel) is goedgekeurd op ogen en HD-A. DNA geregistreerd. Mooi middelmaat formaat. Ondanks zijn leeftijd sneller en harder jagend dan welke springer dan ook. Hij is niet voor niets in Ierland Field Trial Champion geworden.

Ierse Nationale kampioenschappen

Jake heeft zelfs meegelopen op de Ierse Nationale kampioenschappen!  Zijn volle nest-zus Churchview Chimes (van John Bailey) is winnaar van de Ierse Nationale Spaniel Championship. Zijn moeder is winnaar van de Engelse Nationale Championship. En zijn vader is 2e op de Engelse Nationale Engelse championship.

Stamboom

Tja, wat moet je over zo’n stamboom nog zeggen? Dit kom je zelden tegen en zal niet snel geëvenaard worden. De absolute topbloedlijnen uit Engeland en Ierland zitten in deze reu: en dat laat hij zelf zien ook.

Na zijn wedstrijd carrière hebben we Jake mogen kopen en zelf uit Ierland geïmporteerd. Bij ons is hij gewoon jachthond.

Jake heeft een heel lief karakter. Maar als de lijn afgaat …. Je weet niet wat je ziet; gaat dwars door elke dekking heen. Er zit geen rem op. Blijft maar jagen, jagen, jagen.

Dekreu

Omdat wij vinden dat het dekgeld meestal niet in relatie staat tot de tijd/werk dat je er aan hebt, hebben we zelf drie dek reuen aangeschaft. Jake en Rocky: bruin-wit en Tim: zwart-wit. Hiervan kunt u ook profiteren. Wij vragen een normale prijs (€ 450,00) voor een dekking door een reu met stamboom en de noodzakelijke keuringen. U kunt gerust 2 of 3 keer komen als dat nodig is voor, hiervoor gelden geen extra kosten.

Stamboom Jake met NHSB nummer
HD certificaat Jake
Oogonderzoek Jake
Field trial champion certificate Jake

FTCH = Field Trial Champion. FTW = Field Trial Winner