T: 06-53814140 E: kennelvandehazelberg@gmail.com

Murdock | Dekreu

Murdock (Clodahill Murdock of Deepfleet)

HD- A – Ogen vrij / getest – DNA-profiel geregistreerd

Beschikbaar als dekreu.

Murdock is een springer met een prachtig traditioneel springer uiterlijk: wat zwaarder van bouw, sterk, stevig en gespierd. Een echte reu. Lange oren en perfecte beharing (jachtlijn!). Niet te groot en niet te klein: mooi middelmaat formaat in de juiste proporties. Bruin-wit getekend met mooie grote bruine platen, om kleur in de pups te houden. Hij heeft een fijn temperament; wil jagen, maar loopt niet uit de hand. Blijft van nature bij je, is heel gemakkelijk in de omgang. Apporteren is zijn lust en zijn leven; pakt alles. Zoals het een springer betaamt is Murdock een liefhebber van waterwerk. Super vriendelijk voor mensen en andere honden. Is een echte allemansvriend.

Heupen: HD A en ogen zijn vrij van de te testen aandoeningen. HD-A is de hoogste kwalificatie die een hond kan hebben, het betekent dat er geen heupafwijking te zien is. Mede door deze kwalificaties is Murdock bij uitstek geschikt als dekreu. Het DNA-profiel van Murdock is geregistreerd bij de Raad van Beheer. Vanaf juni 2014 is dit voor alle honden waarmee gefokt wordt verplicht.

Murdock’s vader is FTW Tearsol Flash (FTCH Maesyronen Markettrader x Tearsol Maggie) en zijn moeder is Clodahill Ali (FTW Rushwee Bruce x FTCH Clonduff Eagle). In zijn 5-generaties stamboom zitten 29 Field Trial Champions (FTCH). Onder andere 2 maal Int. FTCH IR-FTCH Philips Girl: winnares van de Engelse Championchips. Ook grootheden als FTCH Windmillwood Shot, FTCH Kenine Robb of Rytex en int.FTCH IR-FTCH Laganmill Maestro zitten in de stamboom.

Stamboom
HD certificaat Murdock
Oogonderziek Murdock t/m sept 2015
DNA Profiel